Hírek

[4]
21 dec
Az idei szezonban veretlen és a bajnokságot magabiztosan vezető Falco együttesét fektette kétvállra a Debreceni Egyetem kosárlabdacsapata az NB I-ben. Női röplabdázóink az Eötvös DSE elleni derbin diadalmaskodtak.
[5]
20 dec
A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar 164 végzős hallgatója tett mérnöki esküt szombaton. A diplomaosztót szigorú járványügyi intézkedések mellett rendezték meg a Főépület Díszudvarán.
[6]
17 dec
Két héten át tartó jótékonysági akciót szervezett a Magyar Speciális Olimpia Szövetség segítésére a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Verzár Frigyes Szakkollégiuma. A kari összefogásnak köszönhetően 172 ezer forint gyűlt össze.
[7]
17 dec
Széleskörű képzési portfóliót, angol nyelvű szakokat, mesterképzéseket, azonnali elhelyezkedési lehetőséget kínál a továbbtanuló fiataloknak a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara. Az egészségügyi képzések mellett a társadalomtudományhoz kapcsolódó segítő szakmák is várják a felvételi előtt álló diák
[8]
17 dec
Kiemelkedő eredményt értek el a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar csapatai az idei Agrovirtus országos agrárversenyen. A MÉK hallgatói a második és a harmadik helyet szerezték meg a digitális farm menedzsment megmérettetésen.
[9]
17 dec
A Debreceni Egyetem kosárlabdázói vasárnap a bombaformában lévő Falcót látják vendégül az NB I-es bajnokságban. Idei utolsó mérkőzésére készül női röplabdacsapatunk.
[10]
16 dec
A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikájának alapítványait két vállalkozó összesen 10 millió forinttal támogatta az elmúlt napokban. Az adományt a klinika műszerparkjának fejlesztésére fordítják.
[11]
16 dec
A Debreceni Egyetem és az intézmény Tanárképzési Központjának oktatási és kutatási kínálatával ismerkedett szerdai látogatása során a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Felnőttképzési Központjának delegációja.
[12]
16 dec
A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának két oktatója, Bányai István egyetemi tanár és Kalmár József egyetemi docens vett át Polányi Mihály-díjat a Magyar Tudományos Akadémia Székházának Felolvasótermében tartott ünnepi ülésen.
[13]
16 dec
A Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar hét hallgatója részesül a 2021/2022. tanévben Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban. Az elismerést igazoló okleveleket Stündl László dékántól vették át az elismert diákok.

Oldalak