A MÉK büszkeségei

2021. december 16. - 11:34 A Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar hét hallgatója részesül a 2021/2022. tanévben Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban. Az elismerést igazoló okleveleket Stündl László dékántól vették át az elismert diákok.

- Az ösztöndíjas hallgatók a kar büszkeségei, akik példát mutatnak társaiknak és meghatározhatják intézményünk jövőjét is – mondta köszöntőjében a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar dékánja.

Stündl László szerint a minőségi agrár-felsőoktatás, szakemberképzés meghatározó tényezői: a tudományos diákköri munka, a tehetséggondozó programok, a szakkollégiumok és az oktatók mentori tevékenysége, amelyek hozzá segíthetik a hallgatókat az ilyen kiemelkedő teljesítményekhez.

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj felhívására nappali tagozatos alap-, mesterképzésben, illetve osztatlan képzésben részt vevő hallgatók jelentkezhettek az előző tanévben elért eredményeik alapján. Az elismerésben a kiemelkedő tanulmányi eredményű és a szakmai területen kimagasló munkát végző hallgatók részesülhetnek, amelyet az oktatásért felelős miniszter személyre szólóan adományoz.

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjas hallgatóinak teljes listája az alábbi linken megtekinthető.

https://unideb.hu/node/5756

Sajtóiroda - ÉE